"Emili Vendrell, la veu del poble" a la Brufaganya [PLACES ESGOTADES]

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 8/8/2020 21:00h - 22:30h
 • Localització: Sant Magí de la Brufaganya (Pontils)

  El dissabte 8 d'agost, a les 9 del vespre, el tenor Roger Padullés, el pianista Pau Casan i l'actor Ferran Frauca intrerpretaran "Emili Vendrell, la veu del poble" dintre del cicle Música a la fresca a la Brufaganya que substitueix amb concerts de petit format el festival Nits Musicals de la Brufaganya suspès a causa del COVID-19.

  L'obra és un recorregut per la gran versatilitat d'Emili Vendrell: des de la cançó popular, fins a Beethoven, passant pel lieder de Schumann i Brahms, així com innombrables sarsueles. Clicant en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=PnTCjrTubW8  podeu veure un teaser o trailer de l'obra que es representarà. 

  Josep Padullés, que porta el pes musical de l'espectacle, és un tenor de talla internacional que ha actuat arreu del món: ha cantat al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, al Teatro Municipal de Santiago de Chile, a l'Opéra National du Rhin, al Concertge-bouw d'Amsterdam, al Teatro Real de Madrid, Capitole de Toulouse, Palau de les Arts de València, entre altres.

  Entre els papers que han marcat la seva carrera hi ha el Tamino a « Die Zauberflöte », Idomeneo a « Idomeneo » de W.A. Mozart, Tom Rakewell a « The Rake's progress » d'I. Stravinsky, Nadir a « Les pecheurs de perles » de G. Bizet o Andres a « Wozzeck » d'Alban Berg.

  ------------------------------

  Tal com vam indicar en l'anterior concert, les condicions seran les següents: 

  1.- La representació es farà a l'esplanada del santuari.

  2.- El nombre màxim d'assistents serà de 125 persones.

  3.- No es podrà assistir al concert sense reserva prèvia.

  4.- Les reserves s'han de fer en grups de entre 1 i 6 persones màxim i han de pertànyer al mateix entorn: família o amics. S'ha d'enviar un correu electrònic a amicssantmagi@tinet.cat indicant el nom de les persones que hi assistiran. També per correu es confirmarà la reserva.

  5.- Cada grup de persones seurà en taules petites, col·locades entre elles a distància de seguretat.

  6.- El preu serà de 20€ per persona que correspon, en tots els casos, als 15€ de l'entrada i 5€ del berenar. 

  7.-  El berenar estarà preparat en bosses individuals per a cada assistent.

  Al final del concert, com es habitual, hi haurà xocolata desfeta amb coca per tothom.

  Menu

  Menú principal

  Llengües