Debat Visions 5.1 “Productes i gastronomia de proximitat, una realitat?” a Pira

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 9/6/2017 19:30h - 21:00h
 • Localització: Local social de Pira

  “Productes i gastronomia de proximitat, una realitat?”. Aquesta serà la pregunta que intentaran respondre des de l’Associació La Conca 5.1 en el segon debat de la quarta edició de les jornades Visions 5.1. Aquesta segona jornada tindrà lloc el divendres 9 de juny a les 19:30 h al local social de Pira.

  La jornada comptarà amb Pep Nogué, cuiner, divulgador gastronòmic i escriptor. Col·laborador de programes de ràdio com el “Suplement” de Catalunya Ràdio o el programa de televisió “Divendres” de TV3; Carme Gasull, periodista gastronòmica. Comissionaria de 'Catalunya Regió Europea de la Gastronomia' 2016; Joan Cartanyà, coordinador de l’Associació Fet a la Conca, impulsor de la recuperació del safrà de la Conca de Barberà i responsable de l’empresa ConcaAromis; Carme Pagès, membre de la cooperativa de consum El Brot de Reus i Carlos Barneda, xef del Sant Francesc Restaurant de Montblanc, un dels dos restaurants reconeguts amb el distintiu Slow Food a la comarca.

  El tercer debat se celebrarà el 7 de juliol a les 19:30 h al Museu Comarcal de la Conca de Barberà de Montblanc. La pregunta que marcarà el debat serà “Com gestionem el territori i la seva diversitat?” Els ponents participants seran Martí Boada, Agustí Serra, Núria Foguet, Pilar Rodríguez i Joan Pons Solé.

  El cicle Visions 5.1 l’organitza l’Associació La Conca 5.1 i compta amb el suport principal de
  Vermuts Miró. També compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, la Diputació de Tarragona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya-Serveis Territorials a Tarragona, l’Ajuntament de Montblanc, l’Ajuntament de Pira i el Museu de la Vida Rural. L’establiment oficial és el Sant Francesc Restaurant de Montblanc i el mitjà de comunicació oficial és LaConcaDiari.cat.

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français