Danseu Festival a Les Piles

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 6/8/2021 - 8/8/2021
 • Localització: Les Piles

  PROGRAMA

  Per assistir als actes gratuïts no cal fer inscripció prèvia.

  Venda d'entrades als espectacles NO GRATUÏTS es pot fer online a través d'aquest enllaç: https://entradium.com/es/search

  Danseu Festival, el festival internacional de dansa i arts del moviment en context rural, celebrarà la seva novena edició del 6 al 8 d’agost de 2021, a Les Piles (Conca de Barberà). Aquesta aposta per l’equilibri territorial, s’ha convertit en una cita imprescindible que situa la cultura al cor de la natura per crear un espai de proximitat per al descobriment, la reflexió i el canvi.

  Una edició encara marcada pels protocols COVID-19, però que aquest any celebra poder reincorporar la programació internacional. Durant les pròximes setmanes es donarà a conèixer el programa d’excel·lent qualitat artística, el qual presta especial atenció al públic familiar i amb el qual podrem gaudir de diferents disciplines.

  Més enllà de la programació artística, Danseu Festival treballa paral·lelament en projectes de suport a la creació i tallers, activitats i projectes comunitaris, així com en l’oferta de tallers per a professionals, els quals espera poder recuperar en un futur pròxim. La unió de totes aquestes branques conformen, així, un projecte artístic que vol anar més enllà de l’entreteniment i la cultura de masses, i que busca no només ser continent, sinó també contingut.

  Danseu Festival va néixer de la mà de Pau Estrem i Nuri Aguilar, l’any 2013, com un espai de formació professional de dansa. Des de llavors, el projecte ha evolucionat i crescut fins a transformar-se en un festival que ha arribat a aplegar fins a 2.000 persones i gairebé 100 artistes de dansa i moviment en un poble de només 200 habitants, Les Piles.

  +INFO:

  https://danseufestival.com/


  +INFO:

  Web: https://danseufestival.com/

  Menu

  Menú principal

  Llengües