Cursa d'orientació i taller [INSCRIPCIÓ PRÈVIA]

print pdf
Actitivats culturals
 • Calendari: 11/4/2022 17:30h - 12/4/2022 17:00h
 • Localització: Vilaverd

  VILAVERD-CURSA D'ORIENTACIÓ I TALLER.

  L’Ajuntament de Vilaverd organitza una cursa d’orientació i el taller “Humans i Pedres” per les festes de Setmana Santa.

  La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilaverd en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà ha organitzat dues activitats per dinamitzar el municipi durant els dies festius de Setmana Santa.

  La primera serà una cursa d’orientació a càrrec de Drac Actiu. L’activitat tindrà lloc el dilluns, 11 d’abril a les 17.30 h i està adreçada a tots els públics. Hi haurà un recorregut més senzill per a famílies i un de més complicat per a joves. Les persones menors de 12 anys hauran d’anar acompanyades d’una persona adulta. El punt d’inici serà davant de l’Església de Sant Martí.

  L’endemà, dimarts, 12 d’abril tindrà lloc un taller molt interessant anomenant “Humans i Pedres”. Es tracta d’una activitat familiar amb demostració pràctica sobre la prehistòria, les fites tecnològiques, l'evolució humana, la fauna i el medi ambient. Aquest taller tindrà lloc a les 17 h als jardins de davant de l’Ajuntament (carrer de les Escoles) i anirà a càrrec de Miquel Guardiola, tècnic de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES).

  Les dues activitats són gratuïtes, però és necessari inscriure’s ja que les places són limitades. Les inscripcions es poden fer en l’enllaç següent: https://ja.cat/setmanasantavilaverd22

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français