Cursa Barrancs de Llegenda a Montblanc

print pdf
General - Activitats esportives
 • Calendari: 1/7/2017 19:00h - 23:00h
 • Localització: Plaça Sant Francesc de Montblanc

  Dins de les activitats esportives de l'Enfila't hi ha també la tercera edició de "Barrancs de Llegenda", organitzada pel Club Excursionista Montblanc amb la col·laboració de Conca Senglars i Cucots Nocturns. Es tracta d'una cursa nocturna de muntanya que tindrà lloc també el dissabte 1 de juliol i que transcorre pels barrancs de Montblanc que des de temps immemorials han viscut les llegendes nocturnes més inversemblants. La prova compta amb tres circuits:

  - Cursa "Barrancs de Llegenda", amb un recorregut de 25 quilòmetres i 1.600 metres de desnivell positiu. La sortida serà a les 19.00 h des de la plaça de Sant Francesc i els participants disposaran de 4.30 hores per completar-la.

  - Cursa "Dos barrancs", amb un recorregut de 16 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu. La sortida serà a les 20.00 h des de la plaça de Sant Francesc i els participants disposaran de 3.15 hores per completar-la.

  - Cursa "Un barranc", amb 10 quilòmetres i 600 metres de desnivell positiu. La sortida serà a les 21.00 h des de la plaça de Sant Francesc i els participants disposaran de 2.45 hores per completar-la.

  El repartiment dels dorsals es farà de 17 a 18.30 h i l'entrega dels premis tindrà lloc a partir de les 23.30 h a la plaça de Sant Francesc. 

  Inscripcions obertes fins el 28 de juny. El dia de la cursa es podran fer també inscripcions presencials, sempre que hi hagi disponibilitat de places.

  Inscripcions i informació, clica aquí

   

  Menu

  Menú principal

  Llengües