Cursa Atlètica de l’Espluga (42a edició)

print pdf
General - Activitats a la natura
 • Calendari: 27/7/2019 19:00h - 22:00h
 • Localització: L'Espluga de Francolí

  La Cursa Atlètica de l’Espluga és una prova d'atletisme popular, però amb un caire singular, com diu en Sebas Guim en el seu llibre “ LES 100 CURSES QUE HAS DE FER ALGUNA VEGADA A LA VIDA” té un encant especial, doncs transcorre en un ambient de festa major, per uns paratges increïbles. Segur que recordaràs els aplaudiments del públic en fer la volta a l’Espluga, l'acompanyament de unes vinyes excepcionals, la vista panoràmica de les muntanyes de Prades, el pas per l'impressionant Monestir de Poblet o l'alegria que vas tenir en creuar l'arribada amb la cridòria del públic i també la qualitat dels diferents serveis que t’oferim (serveis de massatge, guarda-roba, piscina, excepcional bossa de regals,...).

  Aquest any la Cursa es durà a terme el 27 de juliol de 2019 a les 19:00h, com sempre, coincidint amb el dissabte de la Festa Major de l'Espluga de Francolí.

  Les inscripcions s'obrirán el proper 20 de maig al preu 16 euros. A partir de l'1 de juny al 24 de juliol el preu serà de 19 euros. El dia 25 i 26 de juliol les inscripcions estaràn tancades. I si t’inscrius el mateix dia 25 euros. Com sempre, és important que llegeixis el reglament abans de inscriure't.

  Els socis/es tindran la inscripció de la cursa a un preu únic de 10 euros menys el dia de la cursa que serà com tothom a 25 euros.

  Una altra novetat, el dorsal portaran incorporat el xip, per tant, no farà falta el xip. I l’entrega de premis es farà a la mateix zona del punt de partida, a la Plaça Centenari a les 20:30h

  Aquest any a la cursa de 5km hi participarà la Noe Gaya i tothom que vulgui acompanyar-la i donar un cop de mà serà benvingut/da.

  Per aa més informació i inscripcions clica AQUÍ

   

   

  Menu

  Menú principal

  Llengües