Conserves per a tots els gustos. Receptes tradicionals i innovadores

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 18/8/2021 17:00h - 18:30h
 • Localització: Museu de la Vida Rural, l'Espluga de Francolí

  El Museu de la Vida Rural i l’associació Els Corremarges organitzen una nova edició del taller Conserves per a tots els gustos, dirigit tant a adults com a infants. Serà el dimecres 18 d’agost a les 17 h.

  Fer conserves és la millor manera d’aprofitar l’abundància de fruites i verdures de temporada i poder gaudir-ne durant tot l’any. Aquest és un taller pràctic, d’introducció en l’art de la conserva, per aprendre a conservar els aliments de manera segura i amb tots els seus nutrients. Barrejarem tradició i innovació per elaborar, amb els mateixos ingredients de base, dues preparacions ben diferents, per entendre la infinitat de possibilitats que tenim. En el fons, fer-se les pròpies conserves és assegurar-se que, durant tot l’any, podrem gaudir d’aquell gust que tant ens agrada!

  Cada participant ha de dur de casa un davantal, un ganivet i un recipient (bol, carmanyola…).

  El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19. L’aforament és limitat.

  La inscripció al taller la podeu fer en línia des d’aquest enllaç o trucant al 977 87 05 76. El preu és de 5 € per persona i inclou l’entrada al Museu.

  + INFO:

  https://museuvidarural.cat/conserves-per-a-tots-els-gustos-receptes-tradicionals-i-innovadores/

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français