Connexions amb els ritmes naturals a l'Espluga de Francolí [INSCRIPCIÓ PRÈVIA]

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 7/12/2021 10:30h - 13:30h
 • Localització: Museu de la Vida Rural, l'Espluga de Francolí

  Vista amb atenció plena al Museu de la Vida Rural i meditació amb música al jardí.

  El Museu de la Vida Rural i el psicòleg Adrià Cabestany organitzen l’activitat Connexió amb els ritmes naturals, una visita guiada on podràs endinsar-te en l’harmonia amb què es vivia antigament en el món rural. Activitat dirigida a adults.

  En aquesta visita podràs gaudir d’un ambient ideal per aprofundir en el contingut del Museu, posant en relació cultura i salut, evidenciant que la cultura és el conjunt de tradicions, normes i valors que cohesionen i desenvolupen les comunitats humanes i que la salut es percep i s’interpreta segons les influències culturals.

  Tres hores de dinamització per part d’un psicòleg col·legiat que et transmetrà l’essència de la ruralitat mentre es treballa una actitud d’exploració i descoberta dels continguts de l’equipament, en un ambient de música en viu interpretada amb el handpan. Una experiència única on podràs gaudir d’una sessió de meditació a l’hort-jardí etnobotànic del museu, amb música relaxant i envoltat d’un entorn on aprendre eines i tècniques útils per portar millor el dia a dia.

  Amb inscripció prèvia.
  10 € per persona. El pagament es farà al Museu just abans de l’inici de l’activitat.

  Inscripcions: https://www.eventbrite.es/e/entradas-connexio-amb-els-ritmes-naturals

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français