Conferència sobre l'Ètica i periodisme a Montblanc

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 27/1/2017 19:00h - 20:30h
 • Localització: Museu Comarcal de la Conca de Barberà de Montblanc

  L’associació Museu Arxiu presenta la segona conferència del cicle FORUM OMNES que es va iniciar el  passat 25 de novembre amb una xerrada sobre els vehicles elèctrics.  La nova proposta és una conferència del periodista montblanquí Jordi Cartañá Martí  titulada ÈTICA I PERIODISME.

  Jordi Cartañá Martí va néixer a Barcelona l’any 1975. Desprès d’estudiar a les Vedrunes,  el col·legi de la Mercè i  a l’institut  Martí l’Humà, va  cursar La Llicenciatura de Comunicació Audiovisual de la Universitat Autònoma de Barcelona. És col·laborador de Ràdio Montblanc des de l’any 1989 i director d’aquesta emissora del 1997 al 2001. A  partir de 1999 treballa professionalment a Ràdio Barcelona, posteriorment el 2000, justament el moment que neix, a RAC 1 i a Ràdio Sabadell. Entre l’any  2002 i el 2003 va cursar amb un notable el Màster de Gestió i Direcció d’Empreses Radiofòniques de la Cadena SER.

  El 2004 torna a les nostres terres per simultaniejar ràdio a Ràdio Reus, Cadena SER i a Canal Reus TV. El 2013 inicia la seva col·laboració amb TAC12 TV.

  A la conferencia del proper divendres ens parlarà de la seva trajectòria personal i de com un montblanquí arriba a treballar en mitjans de comunicació de reconegut prestigi com RAC1 o Cadena Ser i sobre tot ens parlarà de l’ètica i de la relació entre les creences morals d’una persona i la realitat laboral dels diversos mitjans de comunicació. Una forma de conèixer, en primera persona, la realitat de la situació del periodisme al nostre país per part d’un convilatà que ho ha conegut al llarg de la seva carrera professional.

   

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français