Conferència "Dels confins de l'univers a l'astronomia popular" al Museu Comarcal de la Conca de Barberà

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 26/1/2018 19:30h - 22:00h
 • Localització: Museu Comarcal de la Conca de Barberà de Montblanc

  Com està organitzat l’univers? Quins són els seus principals objectes que el formen?

  L’associació Museu-Arxiu de Montblanc i Comarca reobre el seu cicle de conferències, Fòrum Omnes, per aquest 2018. La primera conferència de l’any anirà a càrrec d’Alexandre Bonanit, que ens aproparà al cel de nit tal com el veien pagesos, pastors, mariners i gent d’arreu dels Països Catalans.

  La primera conferència de l’any anirà a càrrec d’Alexandre Bonanit, que ens aproparà al cel de nit tal com el veien pagesos, pastors, mariners i gent d’arreu dels Països Catalans.

  Alexandre Bonanit és mestre naturalista i divulgador astronòmic.Soci fundador de l’Associació Bocafoscant, ha participat com a conferenciant als sopars amb estrelles de l’Observatori Fabra de Barcelona.

  Des de fa quatre anys, participa als sopars astronòmics “El cel de Poblet” que es fan a l’hostatgeria del Monestir de Poblet.

  Realitza activitats de divulgació astronòmica arreu del territori, xerrades, observacions astronòmiques amb telescopi, activitats a l’interior del planetari inflable i també petites produccions artístiques on es vincula l’astronomia amb la cultura popular (Vi, glosa i estrelles, Mil cent i un estels, Univers de butxaca...).

  Va treballar durant 4 anys a l’observatori astronòmic del centre de les Planes de Son al Pallars Sobirà

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français