Conferència: "Com sobreviure amb éxit en un món malalt" a l'Espluga de Francolí

print pdf
General - Conferències
  • Calendari: 5/3/2016 19:00h - 20:15h
  • Localització: Auditori Carulla Font de L'Espluga de Francolí

    Conferència a càrrec de Pau Tarrats, llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport i expert en psiconeuroimmunologia clínica, ens parlarà sobre ‘com sobreviure amb èxit en un món malalt’.

    En aquesta conferència es podrà aprofundir sobre aspectes com ara l‘engany de la indústria alimentària i els problemes que això comporta en la salut humana, la importància de l’eix cervell-intestí, com guanyar qualitat de vida, l’ésser humà i l’activitat física, la importància de la massa muscular en relació a una vida sana, entre altres.

    Aquesta conferència forma part del I Cicle de conferències esportives a l'Espluga de Francolí, que pretèn tenir continuïtat al llarg dels anys, buscant apropar experiències i continguts esportius a la població, de temàtiques variades i que puguin ser de l’agrat de tothom.

    La propera conferència està prevista el dissabte 30 d’abril a les 19h. En aquest cas serà l’atleta de fons i entrenador Xavi Garcia l’encarregat de parlar-nos sobre ‘córrer ràpid sense tenir pressa’.