Conferència al Museu Comarcal de Montblanc: La reinvenció de la mobilitat: els vehicles elèctrics

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 25/11/2016 19:00h - 20:30h
 • Localització: Museu Comarcal de la Conca de Barberà de Montblanc

  Amb motiu del cicle de conferències  FORUM OMNES

  Desprès d’un parèntesi,  l’associació Museu Arxiu  recuperarà el cicle de conferències Fòrum Omnes de la mateixa manera que ja s’havia programat  en temporades anteriors. Com és conegut,  l’entitat no  limita la seva activitat a les tasques pròpies d’un Museu sinó que des dels seus inicis  ha mantingut paral·lelament un paper de  dinamitzador cultural en l’ àmbit de Montblanc i la Conca.

  Sota el nom de Fòrum Omnes ,  ja fa més de 10 anys que es realitzen xerrades de diferents temàtiques amb la intervenció de destacades personalitats de la vida política, cultural i econòmica del país. Per posar exemples Raimon Obiols , Pascual Maragall o Baltasar Porcel han participat en cicles anteriors.

  El cicle d’enguany   posarà especial atenció en els àmbits científic i tecnològic . Un dels objectius del cicle  Fòrum Omnes és el de difondre aspectes novedosos amb  important projecció cap al futur. En aquest sentit estan previstes xerrades relacionades amb les noves tecnologies o la gestió de la informació . Un altre dels objectius del Fòrum va lligat a l’actualitat política i social , dins d’aquest àmbit es preveu alguna conferència lligada al moment que està vivint el nostre país.

  S’han projectat cinc conferències entre el novembre del 2016 i el maig del 2017 . En concret la primera serà el proper divendres 25 de novembre a les 7 de la tarda. I  portarà per títol : LA REINVENCIÓ DE LA MOBILITAT: ELS VEHICLES ELECTRICS, Joan Pallisé Clofent en serà el conferenciant.

  Joan Pallisé és el Director de Relacions Institucionals de l’empresa Circutor. Una de les línies de treball d’aquesta empresa elèctrica és la fabricació d’elements per vehicles elèctrics, concretament produeixen aparells de recarrega. El ponent basarà la seva conferència en exposar els tipus de vehicles elèctrics que existeixen en l’actualitat i quin és el futur d’aquest tipus de vehicles . A l’hora que plantejarà la repercussió que te i tindrà l’ús d’aquests vehicles en  la mobilitat en general.

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français