Concert nadalenc de Stromboli Jazz Banda l'Espluga de Francolí

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 18/12/2021 12:30h - 13:30h
 • Localització: Museu de la Vida Rural, l'Espluga de Francolí

  A l’espai degustació de la Guingueta nadalenca del museu s’hi sumarà un concert nadalenc de l’Stromboli Jazz Band, amb swing, dixieland i jazz popular. Un espectacle que barreja bona música, amb dosis d’humor, teatre i interacció amb el públic per a un matí nadalenc.

  Stromboli Jazz Band és un grup integrat per músics professionals del Camp de Tarragona, que tenen una àmplia formació i experiència en aquest àmbit. 

  Des de la seva presentació, el febrer de 2012, han realitzat més de 500 actuacions. El febrer del 2013, van presentar el seu primer CD, Smile, al Teatre Metropol, i el març del 2017 van celebrar el seu 5è aniversari amb la presentació del segon CD, Be Happy, també al Teatre Metropol. Han participat, entre d’altres, al Festival Creart de Tarragona, al Festival Cava Jazz de Guardiola de Font Rubí, al Cicle Altafujazz d’Altafulla, al Cicle de Música als Castells de Catalunya, al Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, als Festivals de Blues de Reus i Tarragona, al Cicle de Jazz de Cambrils, al 47è Festival de Jazz (Heinekenjazzaldia) de San Sebastián o a la IV edició del Festival de Jazz Tradicional de Gliwice (Polònia).

  Sense inscripció prèvia.
  Activitat gratuïta.

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français