Concert a l'església de Sant Francesc de Montblanc amb l'Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al teu Instrument i Judit Neddermann

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 18/5/2019 20:30h - 21:30h
 • Localització: Església de Sant Francesc de Montblanc

  L'Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al teu Instrument (TLP) de l'Espluga de Francolí està treballant en un projecte conjunt amb la cantautora catalana Judit Neddermann que culminarà amb diversos concerts. Des del mes de gener l’orquestra TLP ja ha començat a treballar amb els arranjaments per a orquestra de les peces del darrer disc de Judit Neddermann, titulat Nua (2018), i d’altres peces conegudes d’anteriors discs. A més, es compta amb la col·laboració del Cor TLP per acompanyar tres de les peces i també amb alguns dels menors estrangers sense referents familiars que viuen a l’Espluga. De moment ja hi ha dos concerts confirmats, el primer serà el dissabte dia 18 de maig a les 20.30h a l’Església de Sant Francesc de Montblanc, dins els actes de les Festes de Sant Maties. La segona actuació serà en el marc de la Festa Major de l’Espluga, més concretament el divendres 26 de juliol a les 22.30h al Teatre del Casal.

  + informació:  treulilapols@gmail.com

  L’Orquestra TLP

  L’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al Teu Instrument és una formació musical que va néixer al municipi de l’Espluga de Francolí l’any 2008. L’objectiu de l’entitat és agrupar en una orquestra antics alumnes de les diferents escoles de música de la comarca i apropar la música a tots els col·lectius possibles. L’Orquestra porta més de cinquanta actuacions a l’esquena, les quals han tingut lloc en diverses poblacions de la Conca de Barberà i també en comarques veïnes.

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français