Concert a la fresca a Forès amb Sara Sambola (Inscripció prèvia)

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 11/7/2020 22:00h - 23:30h
 • Localització: Pl. del Mirador, Forès
  Inscripció prèvia AQUÍ  ** AFORAMENT LIMITAT ** ENTRADA GRATUÏTA

  El proper dia 11 de juliol, a les 10 del vespre, donem el tret de sortida a les tradicionals activitats d’estiu de Forès amb el primer Concert a la Fresca de la Plaça del Mirador. Enguany comptarem amb la vocalista Sara Sambola i el seu acompanyament, un grup de flamenc fusió mediterrani creat a Tarragona, amb una formació de mínim cinc músics; amb aquest grup han actuat en diversos festivals dels quals destaquem el Bouquet Festival (Tarragona, 2015) i el Vermusic festival (Reus, 2017).

  Sara Sambola és una cantant polifacètica que domina diversos gèneres musicals com el flamenc o el jazz, destacant per la seva càlida veu i sensibilitat. Es puja als escenaris des dels 16 anys i ha viatjat per diverses ciutats, aportant la seva veu a una infinitat de projectes musicals; actualment està acabant els seus estudis de música i aviat sortirà a la llum el seu primer disc.

  El projecte també copta amb el guitarrista, compositor i productor Aleix Bové. Ha estudiat amb diferents guitarristes com David Cerreduela i el Califa; també es va formar al Liceu de Barcelona amb el mestre Manuel Granados. Actualment està finalitzant el seu primer treball discogràfic on mostra la seva faceta de compositor a més de guitarrista i en el qual han col·laborat grans artistes del panorama flamenc.

  Plegats passarem una nit d’estiu inoblidable al Mirador de la Conca plena de calidesa, ritme, passió i sentiment. Un esdeveniment únic que no us podeu perdre. Inscriu-te ja i deixa’t emportar pel torrent de música emocions que emana de la veu de Sara Sambola.

  +INFO:

  Web: http://www.fores.cat/

  Facebook: https://www.facebook.com/turismefores/

  Menu

  Menú principal

  Llengües