Concert Ensemble O Vos Omnes & Gerard Marsala Sant Magí de la Brufaganya [RESERVA D'ENTRADES ONLINE]

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 16/10/2021 21:00h - 23:00h
 • Localització: Sant Magí de la Brufaganya, Pontils

  RESERVA D'ENTRADES

  És una proposta que combina la música de Josquin Desprez amb la capacitat d’improvisació del saxofonista Gerard Marsal. L’eternitat dels sons del mestre donaran ales al so sofisticat i suggerent del saxo. Un experiment que posa en contacte la música de fa cinc segles amb la nostra realitat. Una nova manera d’escoltar i sentir la música de Josquin.

  Ensemble O Vos Omnes a ser fundat l’any 2011 pel director i compositor Xavier Pastrana. Amb una llarga experiència en la música coral i de formació transversal en el camp de la música clàssica, Xavier Pastrana ha aconseguit en poc temps situar “Ensemble O Vos Omnes” en un dels grups vocals de música antiga de més projecció de Catalunya.

  De la passió per la música antiga neix la voluntat de conectar el seu repertori amb el món actual, fent de cada concert una experiència única, propera i commovedora per a tothom.

  Cadascun dels projectes de l’Ensemble pretenen posar en valor la capacitat de la música antiga de dialogar amb la societat contemporània. Treballant en la recuperació, contextualització i creació de nous repertoris i formats, “Ensemble O Vos Omnes” proposa concerts i enregistraments sorprenents i de gran rigor tècnic.

  Les seves interpretacions de música barroca han estat lloades per la premsa especialitzada, tant en les obres de gran format com en les de petita factura. També han cridat l’atenció les seves interpretacions de música contemporània, que han estat reconegudes per compositors de renom com Bernat Vivancos o Joan Magrané. La capacitat de combinar precisió tècnica amb un so distintiu i d’una gran musicalitat és el segell que ha portat l’Ensemble O Vos Omnes a ser considerat un grup únic en la seva especialitat.

  +INFO: https://brufaganya.cat/2021-ensemble-o-vos-omnes/

   

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français