Concert de l'Orquestra Simfònica "Treu-li la Pols al teu Instrument" a Montblanc

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 3/7/2016 20:00h - 21:30h
 • Localització: l'Església del Santuari de la Serra de Montblanc

  L'Orquestra Simfònica TLP tanca la temporada amb un concert a Montblanc

  L'Orquestra Simfònica 'Treu-li la Pols al teu Instrument' de l'Espluga de Francolí oferirà aquest proper diumenge l’últim concert de la 8a temporada. L’actuació serà a l'Església del Santuari de la Serra de Montblanc a les 19h i s’emmarca en els actes de la XII Setmana de la Joventut que coorganitzen l'Ajuntament de Montblanc, el Consell Municipal de Joventut, l'Associació Juvenil Barjaula i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà.  


  Un repertori fresc i modern

  El repertori que l'Orquestra Simfònica 'Treu-li la Pols al teu Instrument' farà sonar en aquest concert –obert a tots els públics- manté l'essència de la formació, ja que està basat en grans bandes sonores de pel·lícules i sèries de televisió com l’Inspecteur Gadget, Dragon Ball GT, The Flinstones, Jurassic Park o 1492, a més de clàssics com Moon River. Com és habitual també sonaran alguns temes coneguts de la història de la música, amb grups i cantautors com Bob Marley o els Beatles. 

  Una orquestra 'insòlita' 
  En una població que durant prop de 40 anys ha gaudit de formació musical acadèmica, la inquietud per tenir una agrupació musical simfònica de caràcter amateur on persones amb educació musical poguessin seguir la pràctica instrumental en grup, va portar, l’any 2008, a la creació d’un nou projecte a l’Espluga de Francolí amb el peculiar nom de “Treu-li la pols al teu instrument‘. 

  El buit que existia entre els infants estudiants de música durant uns anys i els adults que per circumstancies havien deixat la regularitat de la pràctica instrumental, va portar a crear un projecte on tothom que pogués tocar un instrument, indiferentment del nivell que tingués, era benvingut. 

  El projecte té objectius musicals, integradors, socials, participatius i culturals. Aquesta agrupació innovadora està formada per músics que han fet estudis musicals amb anterioritat, per músics que estan aprenent un segon o tercer instrument i per aquells joves que actualment estan cursant estudis musicals sense intenció de professionalitzar-se. 

  Final de temporada de l’Orquestra TLP i presentació del Cor TLP 
  Amb el concert del proper diumenge a Montblanc l’Orquestra TLP tanca la 8a temporada havent fet diverses actuacions i col·laboracions en pobles de la Conca i comarques veïnes. L’Orquestra TLP és un projecte consolidat i encara la novena temporada de la formació amb moltes ganes i il·lusió. Però l’activitat musical no s’atura ja que enguany s’ha creat una nova secció de l’entitat, el Cor TLP, que es presentarà el proper diumenge 24 de juliol al Jardí dels Francolins de l’Espluga de Francolí. 

  Menu

  Menú principal

  Formulari de cerca

  Llengües