Concert de Cris Juanico a Montblanc

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 12/5/2018 22:00h - 23:30h
 • Localització: Casal Montblanquí

  Cris Juanico presenta un espectacle que mescla rock i sons de cobla

  La sardana serà ben present a les Festes de Sant Maties de Montblanc

  El músic menorquí Cris Juanico oferirà un concert al Casal Montblanquí, dissabte vinent 12 de maig a les 10 de la nit, en el marc de les tradicionals festes en honor de Sant Maties, patró de la vila. El concert de Juanico està organitzat per l’Ajuntament de Montblanc i el Grup Sardanista de la vila, i forma part dels actes que, al llarg de tot l’any, celebraran la capitalitat de la sardana.

  El músic hi presentarà el seu projecte amb sons de cobla, estrenat a Palamós l’any passat. Es tracta d’una selecció del repertori de l’illenc, que mescla ritmes de cobla amb el rock mediterrani característic de Juanico. És una proposta amarada de les notes d’instruments com la tenora, el tible, el flabiol, la trompeta i el fiscorn, amb la intenció de jugar amb dos estils musicals i ben contrastats. El regidor de Cultura, Jordi Albalat, explicat: «Aquest espectacle de Cris Juanico és un dels pocs que revisita la sardana, partint d’estils musicals menys tradicionals. És un proposta moderna i molt engrescadora. D’altra banda, Montblanc Capital de la Sardana no podia estar absent del programa d’activitats de Sant Maties, la festa major petita en l’any de la capitalitat».

  Les entrades per aquest concert ja són a la venda, a un preu de 10 euros per anticipat i es poden comprar fins el mateix dissabte 12 de maig a l’Oficina de Turisme de Montblanc. Fins 1 hora abans del concert, també se’n vendran a la taquilla del Casal a un preu de 15 euros.

  Menu

  Menú principal

  Formulari de cerca

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français