Cister RunTrek - 2020 L'Any del Turisme Esportiu - CANCEL.LAT

print pdf
General - Activitats esportives
 • Calendari: 22/3/2020
 • Localització: L'Espluga de Francolí

  Respectant les mesures preventives amb relació al Coronavirus es CANCEL.LA l'activitat per més endavant.

  La Cister Runtrek és una cursa d'entrenament, no competitiva i guiada per a la descoberta del territori que transcorre per una part de l’itinerari establert per la Ruta del Cister, GR175. El territori Cister esta format per tres comarques - l'Alt Camp, la Conca de Barberà i l'Urgell - amb un ric patrimoni cultural i valors naturals dels històrics entorns dels monestirs cistercencs de Santa Maria de Poblet, de Vallbona de les Monges i de Santes Creus.

  Entre d’altres objectius la Cister Runtrek pretén donar a conèixer el magnífic entorn històric i natural de la Ruta del Cister així com el traçat d’aquest.

  Dos circuits, dues modalitats

  Els circuits són circulars amb sortida i arribada des de l'Espluga de Francolí. El circuit curt es farà tant caminant com d'entrenament corrent amb guia en les dues modalitats. El traçat llarg només serà d'entrenament corrent.

  2020 L'Any del Turisme Esportiu

  Així mateix, vol promoure la pràctica de l’activitat física i esportiva del trail running, en aquest any 2020 distingit a nivell internacional com l’any del turisme esportiu. La Cister Runtrek es presenta com un esdeveniment esportiu solidari en el que els participants amb la seva inscripció contribuiran a la reconstrucció del centre Drac Actiu, greument malmès per les excepcionals riuades del passat mes d’octubre a la llera del riu Francolí.

   

  +INFO:

  Web: https://www.dracactiu.com/esdeveniments/cister-runtrek/

  Facebook: @DracActiu

  Menu

  Menú principal

  Llengües