Casalet Kids:Oops! a l'Espluga de Francolí

print pdf
General - Activitats en familia
 • Calendari: 20/10/2019 18:00h - 20:30h
 • Localització: Sala Folch i Torres del Casalet - Avinguda Països Catalans, 6 de l'Espluga de Francolí

  Comença el cicle d’espectacles infantils “Casalet Kids” amb l’espectacle Oops!,  un espectacle de Teatre mòbil. 

  A ‘Oops!’ ens fem grans, ens fem petits, fem música, som màgics, parlem sense paraules, juguem amb els objectes i els objectes juguen amb nosaltres i tot… amb grans dosis d’imaginació i molt humor.

  Un cant a l’optimisme, a viure i a riure amb els pulmons plens i els ulls clars. A badar i a encantar-se amb les petites coses, que són les més grans.

   

  El cicle compta amb un total de vuit propostes diverses, dirigides al públic infantil i familiar; teatre, màgia, cinema, etc. Les funcions es fan entre els mesos d’octubre i març a les 18 h a la sala Folch i Torres del Casalet de l’Espluga de Francolí, el preu dels espectacles és de 5 € i de 3 € en el cas dels cinema-fòrum. A més el cicle compta amb un sistema de carnet on hi ha regals per als infants i/o famílies que assisteixin a 5 espectacles i també per als que no se’n perdin cap.

  Les propostes i la gestió dels espectacles del Casalet Kids les organitza un col·lectiu de pares i mares del municipi de forma voluntària. La programació també compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga i de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola. Des de les àrees de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de l’Espluga es creu molt important seguir recolzant iniciatives com aquesta, que apropen propostes lúdiques i culturals als infants i a les famílies espluguines.

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français