Carnaval de l'Espluga de Francolí

print pdf
General - Carnaval
 • Calendari: 4/2/2016 19:00h - 9/2/2016 0:00h
 • Localització: L'Espluga de Francolí

  Sis dies de gresca i disbauxa en els que la diversió serà qui imperi per tots els racons del municipi davant la presència de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, que saluda als espluguins així:

  Espluguins i espluguines, grans i petits, tímids i desvergonyits, prepareu disfresses, tractors i carrosses que vinc amb ganes de disbauxa, xerinola i les farem ben grosses!

  Sí, ja ho sé! Enguany no us he deixat massa temps per pensar, entre Nadal, pessebres i fires us he fet córrer més que mai, però n’estic ben segur que amb molta imaginació i manya fareu que el Carnaval espluguí llueixi i es faci sentir. I si als veïns els pica, doncs que es rasquin una mica!

  Això sí, em teniu una mica preocupat. Amb tants calers que esteu fotent al Capuig i a la cosa dels Templers, a veure si hi acabarem fent passar la rua per aquells carrers. No us dic pas que no m’agradi, ja que com menys espai hi ha, més ens podríem magrejar!

  No sé quina és la vostra intenció de disfressa, però segur que l’haureu fet de pressa. Vosaltres sou gent ràpida i eficaç, no pas com els “manda más”. Tres mesos per formar un govern i ja veurem si acabaran l’hivern. La política actual és cosa de cabell, ja sigui tofa, cueta o serrell.

  Aparqueu la mala llet, que enguany no fot ni fred. Si sortiu mig despilotats no us caldrà anar empitonats. Poseu-vos robes de tots colors que m’heu de rebre amb tots els honors!

  Ordeno i mano que durant el meu regnat esvereu tot el veïnat. Sortiu, bebeu, mengeu,  rieu, passeu-vos de frenada i cardeu, que després ve la Quaresma i ens deixa a tots sense esma.

  Sa Majestat el Carnestoltes 34è

  Documents associats: 
  Menu

  Menú principal

  Llengües