Campanya 2x1: calçotada i visita guiada a Montblanc fins el 7 d'abril

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 25/1/2019 - 7/4/2019
 • Localització: Montblanc

  Fins el 25 de març qui reservi una calçotada en un restaurant de Montblanc, la Guàrdia dels Prats i Prenafeta tindrà una oferta de 2x1 en la visita guiada al nucli històric.

  Els clients que hagin reservat una calçotada a qualsevol dels establiments del municipi durant el cap de setmana tindran una oferta de 2x1 per a la visita guiada a Montblanc el mateix dia que facin la calçotada.

  Amb aquesta iniciativa es relaciona l'element patrimonial i històric de Montblanc amb el component gastronòmic de la calçotada. Qui hagi triat fer-la al municipi té el valor afegit de visitar el nucli històric de la vila a un preu més avantatjós.

  La visita guiada començarà a les 11,30h a l'Oficina de Turisme de Montblanc (a l'antic celler modernista) i té una durada d'una hora i mitja durant la qual es visiten el recinte emmurallat, places i carrers del nucli antic, l'antic hospital de Santa Magdalena, i les esglésies de Santa Maria i de Sant Miquel.

  Els restaurants que participen en la promoció són Cal Magret, El Call de Montblanc, Carnaby, El Cortijo, Mil·lenium, el Molí del Mallol i Sant Francesc  de Montblanc i Cal Gaÿa, de Prenafeta.

  Més info: Tel. 977 86 17 33 o turisme@montblanc.cat

  Menu

  Menú principal

  Formulari de cerca

  Llengües