Caminades per la Conca: Vimbodí, l'ermita, Milmanda i Poblet, 26 de març - NOVA DATA PER RISC DE PLUGES!

print pdf
General - Activitats a la natura
 • Calendari: 26/3/2017 8:00h - 13:00h
 • Localització: Plaça Major de Vimbodí

  INSCRIPCIONS PER INTERNET TANCADES, PODEN INSCRIURE'S EL MATEIX DIA.

  El Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà organitza conjuntament amb els ajuntaments de Montblanc, Savallà del Comtat i Vimbodí i Poblet tres noves sortides a peu per donar a conèixer les rutes de senderisme que tant des del Servei de Turisme com dels mateixos ajuntaments es promocionen turísticament, sota el lema “Caminant per la Conca”.

  Totes les activitats s'iniciaran a les 8 h del matí, tenen uns 11 quilòmetres, una dificultat física moderada, i estan obertes a tothom que estigui acostumat a caminar. A través d'aquests recorreguts, observarem els diferents paisatges que ofereix la comarca: la part alta de les muntanyes de Prades, camps de vinyes, camps de conreu i boscos de la vall del Corb.

  Totes les sortides són gratuïtes i inclouen assegurança. Les inscripcions estan tancades, poden fer la inscripció el mateix dia abans de la sortida.

  Com a novetat, les informacions del grau de dificultat dels recorreguts d'aquest any segueixen el mètode SENDIF, una eina dissenyada per la Taula de Senderisme de l’Alt Pirineu i Aran, perquè la facin servir informadors turístics, tècnics de senderisme i altres agents, de forma homogènia, per determinar i informar sobre la dificultat de les rutes a peu pensada per a aquelles persones que caminen de manera més esporàdica.

  26  DE MARÇ: Vimbodí, l'ermita, Milmanda i Poblet - NOVA DATA PER RISC DE PLUGES!

  Hora de sortida: 8.00 h

  Punt de sortida: Pl. Major de Vimbodí

  Esmorzar: A la plaça del monestir de Poblet (a 5 km des del punt de sortida)

   

  Powered by Wikiloc

  Fitxa tècnica

  Dificultat física (*): Moderada

  Dificultat tècnica (*): Trams de pedra solta

  Tipologia: Circular

  Longitud: 12,600 km

  Desnivell acumulat: 157 m

  Durada aproximada: 4 h

  Observacions: Es recomana portar pals. Cal portar aigua, esmorzar, roba i calçat adequat.

  Descripció: És un recorregut pels llocs més emblemàtics del municipi situats als peus del bosc de Poblet. Caminarem per camins amples i per un tram del camí ramader de Poblet a Prades. Passarem per alguns dels arbres singulars del projecte Arrelats (http://arrelats.ctfc.cat/), el punt geodèsic del municipi, i albirarem la bonica silueta del castell de Riudabella.

  REQUERIMENTS:

  • Cal portar roba i calçat de muntanya adequats, i portar pals.
  • Cal portar aigua i esmorzar.
  • Els menors han d'anar acompanyats d'un adult.
  Menu

  Menú principal

  Llengües