Caminades per la Conca: Savallà del Comtat, Segura i Saladern

print pdf
General - Activitats a la natura
 • Calendari: 1/4/2017 8:00h - 12:00h
 • Localització: Parada de bus de Savallà del Comtat

  El Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà organitza conjuntament amb els ajuntaments de Montblanc, Savallà del Comtat i Vimbodí i Poblet tres noves sortides a peu que ocuparan els matins dels dissabtes 11 i 25 de març, i 1 d'abril, per donar a conèixer les rutes de senderisme que tant des del Servei de Turisme com dels mateixos ajuntaments es promocionen turísticament, sota el lema “Caminant per la Conca”.

  Totes les activitats s'iniciaran a les 8 h del matí, tenen uns 11 quilòmetres, una dificultat física moderada, i estan obertes a tothom que estigui acostumat a caminar. A través d'aquests recorreguts, observarem els diferents paisatges que ofereix la comarca: la part alta de les muntanyes de Prades, camps de vinyes, camps de conreu i boscos de la vall del Corb.

  Totes les sortides són gratuïtes i inclouen assegurança. Les inscripcions per Internet estan tancades, podeu fer la inscripció el mateix dia de la caminada.

  Com a novetat, les informacions del grau de dificultat dels recorreguts d'aquest any segueixen el mètode SENDIF, una eina dissenyada per la Taula de Senderisme de l’Alt Pirineu i Aran, perquè la facin servir informadors turístics, tècnics de senderisme i altres agents, de forma homogènia, per determinar i informar sobre la dificultat de les rutes a peu pensada per a aquelles persones que caminen de manera més esporàdica.

  1 D'ABRIL: Savallà del Comtat, Segura i Saladern

  Hora de sortida: 8.00 h

  Punt de sortida: Parada de bus de Savallà del Comtat

  Esmorzar: a Segura (a 4 km des del punt de sortida)

   

  Powered by Wikiloc

  Fitxa tècnica

  Dificultat física (*): Moderada

  Dificultat tècnica (*): Terreny complicat i pendents pronunciats

  Tipologia: Circular

  Longitud: 12,680 km

  Desnivell acumulat: 355 m

  Durada aproximada: 4 h

  Observacions: Trams de terreny complicat amb ferm de pedra solta, pendents pronunciats i alguns trams d'asfalt.

  Descripció: Aquest itinerari travessa conreus i boscos de pins i rouredes, en un ambient quasi solitari. En el recorregut passarem per la font de Segura, baixarem fins al castell de Saladern i enfilarem per un bonic senderó fins a Segura. De tornada a Savallà, passarem per un parc eòlic. En definitiva, és una magnífica excursió per conèixer l'entorn de la vall del Corb.

  Menu

  Menú principal

  Llengües