Caminada i cursa vertical al Santuari del Tallat des de Solivella

print pdf
General - Activitats a la natura
 • Calendari: 1/6/2019 9:00h - 17:00h
 • Localització: Plaça del Castell de Solivella

  El dissabte dia 1 de juny a les 09:00h del matí es celebra la 1a Caminada i Cursa Vertical des del Castell de Solivella fina al Santuari del Tallat. La línia de sortida es localitza a la Plaça del Fossat del Castell dels Llorac de Solivella, i la línia d’arribada es localitza a la Plaça Principal de l’Observatori del Santuari del Tallat. El recorregut té una longitud de 5’5km d'ascens continu amb un desnivell acumulat de 280m.

  Hi ha la presència d’un avituallament líquid ubicat als 4km (punt quilomètric de l’Hostal del Tallat), i un avituallament sòlid als 5’5km (una vegada traspassada la línia de meta). El circuit és un tram de l’antic Camí Ral, el qual ha estat recentment inaugurat com a variant "6" de l'itinerari del "GR175". Aquest esdeveniment també coincideix amb la celebració del 30è aniversari de La Ruta del Cister, nascuda per iniciativa dels Consells Comarcals de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i l'Urgell.

  A l’acabar la caminada es realitzarà una Classe de Zumba i, a continuació es duran a terme els preparatius de la típica paella d’arròs del Grup Cultural de la Dona.

   

  Cal fer inscripció prèvia ahttps://forms.gle/W1zMEHRm9ykfwCo16

  Preu: 10€ i 15€ amb samarreta. Els que vulguin la samarreta cal notificar-ho abans del divendres 24 de maig.

  El preu de la inscripció és de 10€, el qual inclou la Caminada o Cursa Vertical (amb els seus avituallaments i la bossa del participant), una Classe de Zumba (amb escalfament i sessió coreogràfica), i el dinar popular de l’aplec anual (paella d'arròs, beure, postres i detall).

  Aquest és un esdeveniment organitzat pel Grup Cultural de la Dona de Solivella i per l'Associació Esportiva "El Cargol Solivellenc", amb la col·laboració de l'Ajuntament de Solivella i del Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français