Calçotada més 2x1 en les visites guiades a Montblanc - CANCEL.LAT

print pdf
General - Visites guiades
 • Calendari: 11/1/2020 - 5/4/2020
 • Localització: Montblanc

  CANCEL.LAT!

  Fins al 5 d'abril qui reservi una calçotada en un restaurant de Montblanc, la Guàrdia dels Prats i Prenafeta tindrà una oferta de 2x1 en la visita guiada al nucli històric

  Per sisè any a Montblanc es posa en marxa la campanya de promoció turística que uneix dos elements d'interès com són la calçotada i les visites guiades al nucli històric de la capital de la Conca de Barberà.

  La col·laboració entre l'Oficina de Turisme de Montblanc i els restaurants del municipi (Montblanc, la Guàrdia dels Prats i Prenafeta) es va iniciar el 2014. Enguany es reedita durant tretze caps de setmana: va començar el dissabte 11 de gener i acabarà el diumenge 5 d’abril.

  Els clients que hagin reservat una calçotada a qualsevol dels establiments del municipi durant el cap de setmana tindran una oferta de 2x1 per a la visita guiada a Montblanc el mateix dia que facin la calçotada.

  Amb aquesta iniciativa es relaciona l'element patrimonial i històric de Montblanc amb el component gastronòmic de la calçotada. Qui hagi triat fer-la al municipi té el valor afegit de visitar el nucli històric de la vila a un preu més avantatjós.

  La visita guiada començarà a les 11,30h a l'Oficina de Turisme de Montblanc (a l'antic celler modernista, la Catedral del Vi de Montblanc) i té una durada d'una hora i mitja durant la qual es visiten el recinte emmurallat, places i carrers del nucli antic, l'antic hospital de Santa Magdalena, i les esglésies de Santa Maria i de Sant Miquel.

  Els restaurants que participen en la promoció són l'Arc, Cal Colom, Cal Jordi, Cal Magret, El Call de Montblanc, Carnaby, El Cortijo, Mil·lenium, el Molí del Mallol, Sant Francesc i la Tocineria, de Montblanc; Heretat Masia Poblet, de la Guàrdia dels Prats i Cal Gaÿa, de Prenafeta.

  +INFO:

  Web: https://cutt.ly/orQMqeB

  Menu

  Menú principal

  Llengües