Benvinguts a pagès a la Conca de Barberà, 17, 18 i 19 de juny

print pdf
General - Activitats en familia
 • Calendari: 17/6/2016 - 19/6/2016
 • Localització: Conca de Barberà

  La Conca de Barberà participarà a la primera edició de BENVINGUTS A PAGÈS, una iniciativa  que consisteix en un cap de setmana (17, 18 i 19 de juny) de portes obertes a explotacions agrícoles per conèixer el producte des de l’origen que es complementarà amb propostes de restauració, allotjament i activitats per tot el territori català. És també una de les accions destacades de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016

  BENVINGUTS A PAGÈS és una excel·lent oportunitat per promoure el sector, dinamitzar el territori i promocionar la comarca a partir del producte agroalimentari i la gastronomia local. No només està adreçat als visitants, sinó també a la població de la comarca. 

  Així doncs, els dies 17, 18 i 19 de juny els visitants podran apropar-se al món rural i viure una experiència diferent, on gaudir d’una visita i conèixer les plantes aromàtiques i culinàries, el cultiu del safrà, visitar un celler, fer un tast de vins o de most de Trepat, esmorzar entre vinyes, passejar entre vinyes situades entre 800 i 900 metres d´alçada en un terreny de llicorella, visitar el Museu de la Vida Rural i fer un tast dels productes del seu hort ecològic o descobrir com s'elabora l'alcohol a la Fassina Balanyà. Tot això gaudint d'un àpat en un dels sis restaurants que ofereixen un menú especial elaborat amb productes de qualitat i proximitat, i reserva la teva estada en un dels cinc allotjaments amb un preu molt especial per aquests dies. Les reserves son directament a cada establiment.

  No t'oblidis de descarregar-te el fulletó que trobaràs abaix de tot!

  Aquest projecte esta organitzat per la Fundació Alícia, l’Agència Catalana de Turisme, i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, conjuntament amb els diferents serveis de turisme dels consells comarcals de Catalunya.

  Documents associats: 
  Menu

  Menú principal

  Llengües