Benvinguda primavera! a Montblanc

print pdf
General - Comerç
 • Calendari: 20/3/2018
 • Localització: Montblanc
  Torna la campanya "Benvinguda Primavera!" a Montblanc!

  El dia en el qual arriba oficialment la primavera, el proper dimarts 20 de març, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) regalarà una flor plantada als clients en el marc de la campanya «Benvinguda, Primavera». Aquest serà el quart any que l’associació comercial de la vila porta a terme aquesta campanya de fidelització, que ja des dels seus inicis gaudeix d’una gran acceptació per part del públic i els establiments associats. Així enguany, els establiments participants a «Benvinguda, Primavera» regalaran més de 900 flors. Cal remarcar que aquesta edició s’ha incrementat el nombre de comerços participants, i en seran 38 establiments, el que representa més de la meitat dels associats a la UBCM. El nombre de flors que es regalaran als clients també va a l’alça significativament, i en són 200 més que el 2017. Aquesta «Benvinguda, Primavera» la flor escollida per regalar és la begònia.

  La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, explica: «Estem molt satisfets de la bona resposta dels establiments associats a aquesta campanya; i creiem que també es repetirà l’èxit entre els clients. La iniciativa és una forma simpàtica i original de premiar-ne la seva fidelitat i incentivar les compres i el moviment al centre comercial de Montblanc. També pretenem reforçar els vincles de confiança ja existents dels nostres establiments de proximitat amb els consumidors. En definitiva i després d’un hivern que darrerament ha estat fred, ens encanta poder regalar-los una flor per celebrar la nova estació!»

  La campanya «Benvinguda, Primavera» es difondrà també a través de les xarxes socials de la Unió de Botiguers, i mitjançant material gràfic creat expressament.

  Menu

  Menú principal

  Llengües