Ball infantil carnestoltes - Cicle infantil "L'hivern és viu" a Santa Coloma de Queralt

print pdf
General - Carnaval
 • Calendari: 26/2/2017 18:00h - 19:30h
 • Localització: Teatre municipal l'Estrella de Santa Coloma de Queralt

  Santa Coloma de Queralt organitza el cicle infantil “L’hivern és viu”

  Del 12 de febrer al 5 de març Santa Coloma de Queralt estrenarà el cicle infantil L’hivern és viu. La iniciativa proposa generar un espai dedicat als més petits i contribuir al seu desenvolupament personal, social i cultural a través d’una programació d’activitats variada, accessible i de caràcter familiar en els mesos en què el fred atura la diversió i el joc a les places i carrers.

  El Castell dels Comtes, un dels espais centrals de la vida cultural colomina, acollirà  tres de les quatre propostes d’aquest nou cicle: el contacontes Carrer del Mar amb la Companyia La Genovesa; la sessió de cinema amb la pel·lícula Ace Age: El gran cataclisme; el ball infantil de Carnestoltes amb Més Tumacats i Gil&Ratataplam, aquest al teatre Municipal l'Estrella; i s'acabarà amb l’espectacle de titelles a càrrec de la Companyia Trencamandres.

  Des de l’Ajuntament de Santa Coloma i, especialment des de la Regidoria de Cultura, s’espera una bona acollida d’aquesta iniciativa, amb l’esperança de ser el començament d’una proposta cultural de qualitat que ajudi a enriquir la vida familiar i la convivència entre els infants de la vila.

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français