Astronatura’t. Astronomia i usos de les plantes a Montblanc

print pdf
General - Activitats a la natura
 • Calendari: 16/4/2016 - 17/4/2016
 • Localització: Montblanc

  Segona edició de l'Astronatura't, tota una oportunitat per gaudir de l'astronomia i la natura a Montblanc!

  • Voleu gaudir d’una interessant escapada que combina astronomia, herbes medicinals i gastronomia a Montblanc?

  • Què en sabeu de la canviant astronomia al llarg de l’any, les constel·lacions, astres, pluges d’estels,…?

  • I sobre la influència dels planetes, la lluna,… sobre les herbes, els conreus,…?

  • Heu visitat mai la vila medieval de Montblanc i les seves imponents muralles, a la Conca de Barberà?

  • I finalment, esteu preparats per gaudir de la gastronomia local maridada amb les herbes i verdures locals i biodinàmiques?

  L'escapada Astronatura't

  Arribada lliure a Montblanc el dissabte, per passejar i descobrir la ciutat medieval de Montblanc, les seves imponents muralles, els seus comerços,… Si esteu interessats en tindre un dia més actiu, contacteu-nos per poder reservar alguna activitat, com una visita guiada a la ciutat, un tast de vi en una de les torres de la muralla o algun altre celler del poble, la interessant activitat Verdures amb estrelles,…

  El dissabte a la tarda, a partir de les 19:30 o 22:30 segons el mes de l’any, comença l’activitat d’astronomia Bona nit, molt a prop de Montblanc, enmig de la natura i amb molt poca contaminació lumínica. L’Alexandre, de l’associació astronòmica Bocafoscant, us oferirà una amena sessió sobre astronomia que serà diferent en cada edició, segons el que sigui més interessant de veure en cada època de l’any. Per més informació sobre què veurem en cada edició, cliqueu a la pestanya de Dates. 

  El diumenge al matí, el Joan, d’Aromis,  us portarà a descobrir els usos tradicionals, medicinals i culinaris de les herbes mediterrànies, parant atenció a cada petit detall del camí. Una activitat fàcil i molt instructiva que també variarà segons l’època de l’any. Per més informació sobre què veurem en cada edició, cliqueu a la pestanya de Dates. 

  Finalment, el diumenge al migdia, gaudireu d’un deliciós dinar cuinat amb herbes i verdures locals procedents d’Aromis, en un dels dos restaurants que participen en el projecte.

  Pel que fa a l’allotjament el dissabte al vespre, podeu escollir entre una varietat d’opcions, d’hotel amb encant a apartaments o casa rural. Els preus poden variar en funció de l’època de l’any, el tipus d’allotjament o el nombre de persones al grup.

  Menu

  Menú principal

  Llengües