Androminíac a Santa Coloma de Queralt

print pdf
General - Acitivitats culturals
 • Calendari: 28/7/2018 16:00h - 20:00h
 • Localització: Santa Coloma de Queralt

  9a edició del Androminíac

  La novena edició de la cursa d’andròmines de Santa Coloma de Queralt (Baixa Segarra) concentrarà als corredors de la comarca el proper dissabte 28. L’organització entregarà vuit premis als participants, que hauran de completar dues rutes diferents pels principals carrers del nucli històric del municipi.

  Dues rutes, onze premis i un quilòmetre de recorregut cronometrat. Aquestes són les xifres de l‘Androminíac 2018, la cursa d’andròmines de Santa Coloma de Queralt que aquest dissabte 28 de juliol arribarà a la novena edició consolidant-se com a activitat d’estiu al municipi.

  L’organització repartirà un total d’onze premis entre tots els participants, vuit dels quals estan destinats a les millors andròmines. La categoria ‘FAST’ premiarà a les tres andròmines més ràpides, mentre que la categoria ‘FUN’ guardonarà les més ben decorades i/o divertides. Un premi especial Androminíac sera otorgat per la organització a l’equip mes excepcional, també s’entregara un premi especial per al millor equip constructor i els tres últims premis seràn per a les tres millors fotografíes penjades a Instagram amb el hastag #instandrominiac2018.

  L’organització esta dedicant molts esforços en incrementar la seguretat dels dos traçats i en incorporar nous elements de diversió per al públic i els participants. La direcció de cursa invita als futurs participants a començar a posar apunt les andròmines per el dia de la cursa i també invita a tothom a veure la cursa.

  Inscripcions a: https://androminiac.wordpress.com/

  Menu

  Menú principal

  Llengües