«Àer», de Laia Santanach: espectacle de dansa contemporània [INSCRIPCIÓ PRÈVIA]

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 30/7/2021 19:30h - 20:45h
 • Localització: Museu de la Vida Rural, l'Espluga de Francolí

  Àer és una peça que replanteja la dansa tradicional popular del contrapàs amb la seva música des d’una visió actual, personal i subjectiva entenent-la com a referent vivencial, estructural i social del moment amb una mirada en clau de gènere.

  El contrapàs es ballava a Catalunya fins al segle XIX, inicialment en context litúrgic, i sembla que va ser el precursor de la sardana. La peça reflexiona sobre l’origen i l’execució d’aquesta dansa de caràcter solemne, interpretada originalment, segons els experts, únicament per homes.

  Àer ha estat el projecte guanyador de la tercera edició del Premi Delfí Colomé i candidata als Premis Max 2020 com a Millor coreografia i finalista dels Premis Dansacat per l’espai sonor 2020.

  Àer arriba al Museu de la Vida Rural gràcies a la col·laboració amb FiraTàrrega i al programa Circuit Nòmada per impulsar les arts de carrer.

  El desenvolupament de l’acte es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant de la COVID-19. 

  Activitat gratuïta.

  Inscripció prèvia en aquest enllaç o trucant al 977 87 05 76. Les places són limitades.

  +INFO:

  https://museuvidarural.cat/aer-laia-santanach/

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français