Activa't, Jornada d'Esport i Salut a Santa Coloma de Queralt

print pdf
General - Activitats a la natura
 • Calendari: 30/9/2017 9:00h - 21:00h
 • Localització: Santa Coloma de Queralt

  ACTIVA'T - JORNADA D'ESPORT I SALUT

  30 de setembre de 2017

  9:00h: Activa’t caminant – Ruta pel municipi (30 minuts) i explicació dels aparells del Parc dels Horts – amb la tècnica de fitness Estela Garcia - Punt de sortida: Font de les Canelles.

  10:00h: Esmorzar saludable per als participants – Font de les Canelles (Inscripció prèvia a l’Ajuntament o al 977 88 00 88 fins el divendres 29 de setembre).

  11:00h: Xerrada Plat equilibrat – Menús saludables – amb la tècnica en dietètica Isabel Albiñana – Sala Merlets del Castell dels Comtes.

  12:30h: Xerrada-taller sobre Mecànica Humana: Per què ens lesionem? La prevenció a través de la biomecànica, amb l’osteòpata Gemma Sabater i La biomecànica del ciclisme amb el biomecànic Iñaki Erdoiza - Sala Merlets del Castell dels Comtes.

  17:00h "Màster Class de Gimnàstica Hipopressiva"apunt teòric i taller pràctic amb l'instructor Manel Àlvarez - Pati del Castell dels Comtes (Cal dur estoreta).

  18:00h Xerrada sobre l'experiència de creuar nedant l'Estret de Gibraltar: "A braçades fins a l’Àfrica, complint un somni" amb la nedadora i tècnica esportiva Erika Soriano - Sala Merlets del Castell dels Comtes. 

  19:00h: Xerrada La Muntanya com estil de vida i presentació dels llibres Al monte con... i La montaña puede curar a càrrec de l’escriptor Jordi Corbella i del periodista Víctor Riverola - Sala Merlets del Castell dels Comtes.

  Totes les activitats són gratuïtes!

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français