Actes per la Marató de TV3 a l'Espluga de Francolí

print pdf
General - Activitats culturals
  • Calendari: 13/12/2019 18:00h - 20:45h
  • Localització: L'Espluga de Francolí

    En motiu de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio que enguany compleix la seva 28a edició, l’Espluga de Francolí acollirà una conferència divulgativa el divendres, 13 de desembre a les 18.00 h a l’Auditori Carulla Font. Aquest acte s’havia programat pel 24 d’octubre, però es va anul·lar a causa de la riuada.

    Aquesta conferència vol acostar a la població la realitat mèdica i humana de les malalties minoritàries, patologies molt poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000, però tenen en comú que acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants. 

    La xerrada, que anirà a càrrec d’un/a professional de la salut, s’emmarca en una intensa campanya de divulgació i sensibilització adreçada als joves de Catalunya que impulsa la Fundació La Marató de TV3. Està organitzada per la Formació Permanent de l’Espluga de Francolí i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.

    El programa televisiu la Marató de Tv3 tindrà lloc dos dies després, el diumenge, 15 de desembre al llarg de 15 hores de directe.