4a Fira de la Cervesa artesana i dels elaboradors locals de l’Espluga

print pdf
General - Gastronomia
 • Calendari: 1/10/2020 - 31/10/2020
 • Localització: l'Espluga de Francolí

  L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i els elaboradors locals adapten la 4a edició de la Fira de la Cervesa Artesana en una proposta d’acció comercial i cultural. 

  Des de la regidoria de comerç, cultura i festes de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, juntament amb els elaboradors locals i les cerveseries del territori, van acordar i han estat treballant les darreres setmanes en una proposta per adaptar la 4a edició de la Fira de la Cervesa Artesana i dels elaboradors locals de l’Espluga de Francolí, que aquest any no comptarà amb el recinte firal, per prevenció davant la situació sanitària actual derivada de la Covid-19. 

  Des de l’organització s’han valorat diverses opcions i finalment s’ha optat per fer una proposta d’acció comercial de venda directa, en la que es fa partícips als comerços locals i cervesers del territori, i que va adreçada als consumidors locals. Aquesta acció es perllongarà durant tot el mes d’octubre en un format d’oferta comercial.

  Així doncs, com a alternativa s’ha dissenyat una oferta comercial que permetrà adquirir productes locals singulars a de cada elaborador, cervesa artesana del territori i un got de tast de regal.

  Aquesta oferta es comercialitzarà als establiments participants a l’edició d’enguany, que són un total de nou comerços locals; Carnisseria Cal Mariquinyo, Forn de Pa - Cal Tullet, Cansaladeria Cal Pagès, Pastisseria-Cafeteria Ferrer, Pastisseria Farré Gamell, Pastisseria Cobo, Glòria Xarcuters, Forn de la Vila i Cots Artesans. Pel que fa a les cerveses artesanes participants ha participen; Cerveseria Boixets, Cerveseria Segarreta, Cerveseria les Clandestines i Cerveses de Ponent.  Aquesta oferta inclou el got de la Fira de la Cervesa (fins a esgotar existències), dues cerveses artesanes i un dels productes singulars que ofereixen els establiments. Es podran adquirir durant tot el mes d’octubre, de dijous a diumenge , pel preu de 10 € als comerços participants.

  Per altra banda, també s’ha apostat per programar tres concerts, en un format marcat per la normativa vigent, i que es duran a terme en espais a l’aire lliure i al Teatre del Casal. El primer tindrà un format itinerant pels carrers comercials, en un format a l’aire lliure i en el que no serà possible seguir al grup musical, evitant així aglomeracions. Aquest serà el dissabte 10 d’octubre a càrrec de Dixthree, una formació que ens transportarà a la música de Nova Orleans. Divendres dia 16 d’octubre el Teatre del Casal de l’Espluga de Francolí acollirà la segona actuació amb Bóssalo, una proposta amb peces de bossa nova. El dia 30 d’octubre serà el torn del grup de versions Mood, un grup de versions per a tots els públics. 

  Aquests concerts seran gratuïts i amb aforament limitat, serà necessari fer inscripció prèvia i complir amb les mesures de prevenció estipulades per l’organització i les de caràcter general. Les inscripcions s’obriran a partir del 5 d’octubre a través d’una plataforma digital.

  Des de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí s’anima a tota la ciutadania a col·laborar amb aquesta iniciativa que pretén potenciar i dinamitzar el teixit comercial. Proposant un maridatge de producte local i cervesa artesana. Una acció que permetrà celebrar de manera simbòlica la Fira de la Cervesa Artesana, a més d’acostar-nos també propostes musicals i culturals adaptades a la nova normalitat. 

  +INFO:

  Web: http://www.espluga.altanet.org/

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français