41a Cursa Popular i 24a Cursa de Fons a l'ermita de Sant Josep de Montblanc

print pdf
General - Activitats esportives
 • Calendari: 1/5/2018
 • Localització: Montblanc

  La cursa de l'1 de maig de l'Atlètic Montblanc recaptarà fons a favor d'AFANOC

  Cada any coincidint amb l'1 de maig, el Club Atlètic Montblanc organitza una cursa a l'ermita de Sant Josep. Des de fa 5 anys, aquestes curses es realitzen amb finalitats solidàries i la totalitat de la inscripció de la cursa popular i un euro de la inscripció de la cursa de fons es destinen a una entitat social. Això fa que aquestes curses comptin amb molt bona acceptació, atès el caràcter solidari de la competició.

  Enguany, l'associació que rebrà el que es recapti a les curses és l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). AFANOC s'ha convertit en un model d'atenció psicosocial integral que realitza a tots els nens i nenes amb càncer i a les seves famílies. Des de l'associació s'aposta per la sensibilitzacó de la societat i es treballa permanentment per fer visible la tasca que es realitza i per un model de gestió de qualitat.

  Com participar en la cursa?
  Cal fer inscripció a la pàgina web del Club Atlètic Montblanc o clicant aquí .

  Tothom qui vulgui pot inscriure-s'hi fins el 28 d'abril o fins que s'arribi als 225 participants. Pel que fa a les inscripcions per la 41a Cursa Popular es fan el mateix dia 1 de maig a l'ermita de Sant Josep entre les 08:30 i les 9:30 del matí.

  La distància de cada tram serà de 3 quilòmetres aproximadament per la cursa popular i de 10 quilòmetres per la cursa de fons. La cursa popular, que començarà a les 10:05 h. no és competitiva i no es faran classificacions ni lliurament de trofeus. Tots els participants tindran esmorzar a l'arribada.

  A més de les curses hi haurà sortejos de diversos productes i sopars a diferents restaurants de Montblanc amb el número de pitrall dels participants. Tots els participants disposaran de servei de guarda-roba, dutxes i servei de massatge a l'arribada.
  L'accés a l'ermita quedarà tallat el mateix dia 1 a partir de 3/4 de deu del matí.

  Menu

  Menú principal

  Llengües