2a. Fira de la Cervesa Artesana a l'Espluga de Francolí

print pdf
General - Fira
 • Calendari: 29/9/2018
 • Localització: Plaça del Castell de l'Espluga de Francolí

  En aquesta segona edició, la Fira comptarà amb la presència de cervesers artesans de proximitat, food trucks, pastissers, forners i altres productors locals que oferiran elements gastronòmics al públic assistent. El maridatge de les cerveses artesanes amb la qualitat i varietat de les coques salades i d’altres especialitats locals seràn el principal element de la Fira. 

  Durant l’horari d’obertura, que s’estendrà de les 12h a les 15h i de les 17h a les 00h, El públic assistent a la Fira podrà adquirir un got de vidre dissenyat per l’ocasió, i a partir d’aquí es podrà dirigir a qualsevol dels cervesers per adquirir les consumicions que li vinguin de gust, així com a totes les parades que ofereixin gastronomia, tot fent efectiu el pagament del producte adquirit directament al productor.

  La jornada comptarà també amb diferents actuacions al llarg de tot dia i per a tots els públics. Al migdia, el grup de música tradicional Julivert, interpretarà música folk i cançó de taverna, tot amenitzant l’hora de l’aperitiu. Al vespre, arribarà l’actuació musical del duet format per Elena Volpini i Gabri Llorach, amb cançons pròpies i diferents versions i a ja a la nit el grup espluguí Tìloa i les Guineus presentarà el seu darrer treball “Un cabàs de cançons”.

  Per a més informació: http://www.espluga.altanet.org/

   

  Menu

  Menú principal

  Llengües