10è Mercat Vell de Conesa

print pdf
General - Activitats culturals
 • Calendari: 4/8/2018
 • Localització: Conesa

  El Mercat Vell de Conesa ja no és sols una cita ineludible de les celebracions festives a la Conca de Barberà, també és un moment de col·laboració entre gent dels diferents pobles del voltant, que cada any aporten més materials per a les exposicions i les activitats que es munten a Conesa.

  Aquest any s’ha demanat material per recrear una tenda de fotografia antiga i una perfumeria. També una exposició de vestits de primera comunió i una altra amb aquelles “Mis labores” que, de ben segur, es troben a moltes cases i que a molts de nosaltres ens portaran records de temps passats!

  Vàries exposicions artístiques repartides per tot el poble: grans i impactants fotografies en blanc i negre del fotògraf cerverí Joan Porredon, dibuixos de diferents artistes, ceràmiques de Montse Zurilla... També instal·lacions per tot el poble que volen sorprendre als visitants. I, com no, les entrades obertes on els conesins hi expressen tota la seva creativitat.

  Com sempre, s’hi trobaran parades de venda, que cada any són més, són millors i ocupen més espai. La trobada de plaques de cava i la mostra de vins de la Conca de Barberà que es converteix en un punt de trobada on relaxar-se prenent una copa acompanyada amb formatge d’Albió  mentre sonarà música en directe, el tast d’olis... L’animació pels carrers al matí i els jocs per petits i grans a la tarda.

  Menu

  Menú principal

  Llengües

  • Català
  • Español
  • English
  • Français